Waarom een opruimcoach inhuren?

opruimcoach

Waarom een opruimcoach inhuren?

Waarom zou je een opruimcoach inhuren?

Opgeruimd Coaching is een dienst die u helpt uw huis of kantoor op orde te brengen. KonMari-consulenten zijn opgeleid om u te helpen uw ruimte te transformeren met behulp van de KonMari-methode – een unieke organisatietechniek die klanten over de hele wereld heeft geholpen om vreugde en organisatie in hun huizen te creëren.

In tegenstelling tot dienstmeisjes, die tegen betaling schoonmaken, doen opruimcoaches het in hun eigen tijd en geven ze je advies en ondersteuning tijdens opruimmarathons.

Hoort The Life-Changing Magic of Tidying Up thuis in je boekenkast?

De in Japan geboren auteur, Marie Kondo, is een gerenommeerde auteur met een wereldwijde aanhang en een miljoenenbedrijf. Verschillende keren beschreven als een expert, influencer, consultant, opruimexpert en coach heeft ze wereldfaam verworven via beroemdheden als Ellen Degeneres en haar werk is zelfs vereeuwigd op Netflix!

De 'KonMari-methode'

In de kern is KonMari een 'verlangen voor iedereen in de wereld om de levensveranderende magie te ervaren die voortkomt uit opruimen'. In plaats van een kamer-voor-kamer- of beetje-voor-beetje-benadering aan te moedigen die je vaak verdoemt om voor altijd je stapels spullen op te ruimen', promoot KonMari opruimen per categorie.

Dit betekent dat je opruimreis begint met kleding en vervolgens gaat over boeken, papieren, diverse items en ten slotte sentimentele items.

Tijdens het proces passen we veel coachingtechnieken toe, waaronder 'sparking joy' door zelfcompassie en dankbaarheid. Dit helpt je om dingen los te laten die je geen vreugde meer geven Nu-Opgeruimd Wonen.

Voor meer informatie klik je hier: Nu-Opgeruimd Wonen