Adverteer gratis bij ons!

Fashees.nl is de Fashion Shopping Community van Nederland voor dames en heren. Met meer dan 500.000 fashion artikelen, 100 fashion webshops en ruim 2000 merken ben je hier op het juiste adres als het gaat om online winkelen. Naast de diversiteit hebben we voor de consument de laagste prijzen en de beste aanbiedingen

Heb jij een webshop die onze Fashion liefhebbers wil bereiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een geheel nieuw concept, social shoppen. Online shoppen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest, je shopt met z'n allen bij Fashees.nl. Met behulp van leuke tools stellen zowel dames als heren hun eigen outfits samen, ook stellen ze hun "wishlist" samen die ze weer delen met familie, vrienden of kennissen. Onze bezoekers worden op de hoogte gehouden omtrent de laatste fashion trends, zo zijn ze altijd up to date.

Wij promoten je GRATIS!

Wil je jouw webshop ook gepromoot zien op Fashees.nl? Dit is uiteraard geen enkel probleem, we promoten jouw webshop daarnaast ook nog eens gratis. Uiteindelijk willen we een WIN WIN situatie creeƫren. Er zijn behoorlijk wat mogelijkheden ter promotie, denk hierbij aan datafeeds, banners, winacties, Facebook acties, kortingscodes en nog veel meer!

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact op met onze redactie (redactie@fashees.nl). We vertellen je graag hoe je jouw webshop gratis op onze website promoot.